A Free Template from Joomlashack

A Free Template from Joomlashack

แบบสำรวจ

ท่านกำลังใช้ระบบปฏิบัติการ (OS) อะไรอยู่ ?
 

Search

ผู้เข้าเว็บขณะนี้

เรามี 241 บุคคลทั่วไป ออนไลน์
กฎแห่งกรรม - เรื่องเล่าปาฏิหาริย์ ศิษย์อรหันต์ หลวงพ่อพุธ ฐานิโย PDF พิมพ์ อีเมล
เขียนโดย Administrator   
วันศุกร์ที่ 17 พฤษภาคม 2013 เวลา 06:31 น.

 

 

 

เรื่องเล่าปาฏิหาริย์ ศิษย์อรหันต์ หลวงพ่อพุธ ฐานิโย

ปาฏิหาริย์มีจริง (จากประสบการณ์เรื่องจริงของตนเองครับ เกี่ยวกับธรรมะ)

          เมื่อวันที่ 30 มิถุนายน 2552 ขณะที่ผมขับรถยนต์ กลับบ้าน เมื่อเวลา ประมาณ 2 ทุ่ม ผ่านห้างแม็คโคร ถนนมิตรภาพ อ.เมือง จ.นครราชสีมา และจอดรถรอไฟแดงอยู่ที่ 4 แยกโรงแรมพีกาซัส ผมจอดชิดขวาเพื่อที่จะยูเทิร์น


จากคำบอกเล่าของผู้เห็นเหตุการณ์ ( ช่างเบียร์ โทร. 081-7757039) เขาบอกผมว่า รถผมจอดอยู่คันที่ 6 คันข้างหน้ารถผมเป็นรถฟอร์ด

 

เหตุการณ์ไม่คาดฝันได้เกิดขึ้น เมื่อมีรถสิบล้อ บรรทุกหินยี่ห้ออีซูซุ ป้ายทะเบียน จ.บุรีรัมย์ วิ่งมาจากเลนที่ 2 พุ่งเข้าชนท้ายรถของผมอย่างแรง จนรถผมชนไปที่รถคันหน้าคือรถฟอร์ด และชนต่อไปอีก 4 คัน ความแรงของการชนทำให้รถผมกระเด็นมาอยู่ด้านหน้าสัญญาณไฟเขียวไฟแดงพอดี ความรู้สึกในขณะนั้นราวกับฟ้าถล่มแผ่นดินทลายก็ไม่ปาน

รูปนี้เป็นรูปซากรถของผม หลังจากเกิดเหตุแล้ว  สภาพรถพังยับเยิน ซ่อมไม่ได้ครับ ถ้ามีคนนั่งข้างหลังมากับผมด้วยในวันนั้น คงไม่รอดครับ

หลังจากนั้น ผมได้ร้องเรียกให้คนช่วย ซึ่งก็มี ช่างเบียร์ และ พี่อีกคนหนึ่ง มาอุ้มผมออกจากตัวรถ ทางด้านหน้าต่างด้านคนขับ ผมต้องออกทางหน้าต่างรถ เพราะประตูด้านคนขับไม่สามารถเปิดได้ และรถผมก็ติดแก๊สแอลพีจีด้วย

 

พอผมออกจากรถมาแล้ว ผมก็มานั่งอยู่กลาง 4 แยกที่เกิดเหตุ ตอนนั้นผมมีสติสัมปชัญญะดีอยู่ ช่างเบียร์ได้มาเขียนเบอร์โทรศัพท์ที่มือของผมไว้ เขาบอกว่า เขาเห็นเหตุการณ์ทุกอย่าง หากมีอะไรให้ติดต่อเขาได้


ในช่วงนั้นก็มีบรรดาไทยมุงมาดูเหตุการณ์จำนวนมาก เพราะเป็นอุบัติเหตุที่รุนแรงมาก มีรถที่ถูกชนกันทั้งหมด 7 คัน ส่วนคนขับรถสิบล้อได้เผ่นหนีไปตามระเบียบแล้ว (อันนี้เป็นระเบียบของรถสิบล้อ)

 

สักพักหนึ่ง มีคนตะโกนว่า แก๊สรั่ว ๆ เพราะรถผมเป็นรถใช้แก๊ส บรรดาผู้คนก็วิ่งหนีกัน ผมก็ตกใจเดินเท้าเปล่าออกมาหลบที่หน้าสำนักงานการไฟฟ้าฝ่ายผลิต ก่อนจะมีรถดับเพลิงเอาน้ำมาฉีดที่รถผมเพื่อป้องกันแก๊สระเบิด

 

พอดีกับช่วงนั้นรถพยาบาลของโรงพยาบาลมหาราช ได้มาจอดอยู่ที่กลาง 4 แยกพอดี ผมจึงได้ขึ้นรถพยาบาลโดยสภาพตัวเปล่าไม่ได้ใส่รองเท้า และไม่ได้เอาข้าวของอะไรออกมาจากรถสักชิ้นเดียว


รถพยาบาลนำผมไปส่งที่โรงพยาบาลมหาราช จังหวัดนครราชสีมา เพราะผมมีอาการเจ็บหน้าอก หมอนำผมไปเอ็กซเรย์กระดูกซี่โครงและเอ็กซเรย์สมอง โชคดีซี่โครงไม่หัก หรือสมองบอบช้ำแต่อย่างใด จะมีแต่อาการเจ็บที่หัวบวมปูด และรอยฟกช้ำดำเขียวที่ขาด้านซ้าย รวมถึงมีเลือดไหลที่มือทั้ง 2 ข้าง และที่เท้าด้านซ้าย


ผู้จัดการร้านอาหารที่ผมมีหุ้นอยู่ 2 คน (คุณน้อยกับคุณเล็ก) ได้เข้ามาเยี่ยมผม และแม่ผมก็ตามมาเยี่ยม พร้อมทั้งนำตัวผมกลับบ้านเพราะหมอตรวจแล้ว ลงความเห็นว่าไม่ได้เป็นอะไรมากถึงกับต้องนอนโรงพยาบาล

รูปนี้เป็นรูปซากรถของผม หลังจากเกิดเหตุแล้ว  สภาพรถพังยับเยิน ซ่อมไม่ได้ครับ ถ้ามีคนนั่งข้างหลังมากับผมด้วยในวันนั้น คงไม่รอดครับ
รูปนี้เป็นรูปซากรถของผม หลังจากเกิดเหตุแล้ว
สภาพรถพังยับเยิน ซ่อมไม่ได้ครับ
ถ้ามีคนนั่งข้างหลังมากับผมด้วยในวันนั้น คงไม่รอดครับ

ผมกลับมารักษาตัวที่บ้าน โดยหมอให้ยามากิน ผมรู้สึกเจ็บร้าวซี่โครงมากในช่วง 10 วันแรก ไม่สามารถทำอะไรได้เลย โดยปกติ ผมจะออกกำลังกายทุกวัน คือ วิ่งจ๊อกกิ้ง 6 รอบสนาม (7.5 กิโลเมตร), ชกกระสอบทราย 200 ครั้ง , เล่นบาร์คู่ 10 ครั้ง , เล่นบาร์เดี่ยว 5 ครั้ง , ซิทอัพ และ ยกน้ำหนัก ฯลฯ โดยผมไม่สามารถทำสิ่งเหล่านี้ได้เลย ที่พยายามทำได้มากที่สุดก็คือการเดินรอบสนามเท่านั้น

 

ในช่วง 10 วันแรก ผมปวดร้าวซี่โครงมาก แม่ผมจึงได้เปลี่ยนให้ผมไปรักษาตัวที่โรงพยาบาลกรุงเทพ ซึ่งหมอที่โรงพยาบาลกรุงเทพได้ตรวจผมและบอกว่าซี่โครงกระดูกอ่อนหัก ต้องรักษาตัวประมาณ 2 เดือน โดยหมอให้ยามากิน


ผมคิดว่าปาฏิหาริย์จากบุญบารมีของพระเดชพระคุณหลวงพ่อพุธ ฐานิโย ช่วยคุ้มครองผมไว้ ทำให้ผมไม่ถึงกับเสียชีวิต หรือ พิการ ทั้งๆ ที่รถผมพังยับเยิน ชนิดซ่อมไม่ได้ ดังภาพที่เอามาให้ดูกัน

คลิกที่รูปภาพ  เพื่อชมภาพรถยนต์ของผมที่พังยับเยิน

รูปนี้เป็นรูปซากรถของผม หลังจากเกิดเหตุแล้ว
สภาพรถพังยับเยิน ซ่อมไม่ได้ครับ
ถ้ามีคนนั่งข้างหลังมากับผมด้วยในวันนั้น คงไม่รอดครับ

 

 

ที่ผมเอ่ยนาม “หลวงพ่อพุธ” ก็เพราะว่าผมได้ศึกษาและปฏิบัติธรรมตามคำสั่งสอนของท่านมาตลอด ผมมีความซาบซึ้งและเห็นคุณค่าของคำสอนของหลวงพ่อเป็นอันมาก จึงได้จัดทำเว็บไซต์ของหลวงพ่อพุธ ฐานิโย www.thaniyo.com และ www.thaniyo.net เพื่อเผยแพร่หลักธรรมของท่าน และได้ทำสติกเกอร์ นำไปติดที่รถของผมรอบคันเลยครับ นับได้ 7 ตำแหน่ง ดังรูปภาพที่เอามาให้ดู

 

คลิกที่รูปภาพ  เพื่อชมภาพรถยนต์ของผมที่พังยับเยิน

ผมใช้เวลาในการรักษาตัวนานถึง 3 เดือน จึงหายเป็นปรกติ ผมเชื่อว่าการได้ปฏิบัติธรรม สามารถเปลี่ยนแปลงชะตาชีวิตได้ ทำให้เรื่องหนักและร้ายแรง ให้เบาลงได้ ดังเหตุการณ์จริงที่ผมได้ประสบมา ผมไม่อยากให้เหตุการณ์แบบนี้เกิดขึ้นกับใครเลยครับ บนโลกใบนี้

 

ถ้าท่านใดที่สนใจธรรมะ ขอเชิญชวนท่านมาปฏิบัติธรรมร่วมกันโดยเปิดดูเว็บไซต์ www.thaniyo.com หากท่านนำไปประพฤติปฏิบัติ ยึดถือเป็นหลักในการดำเนินชีวิตแล้ว ผลของการปฏิบัตินั้นย่อมเกิดกับท่านและครอบครัวของท่านแน่นอน

รูปนี้เป็นรูปซากรถของผม หลังจากเกิดเหตุแล้ว  สภาพรถพังยับเยิน ซ่อมไม่ได้ครับ ถ้ามีคนนั่งข้างหลังมากับผมด้วยในวันนั้น คงไม่รอดครับ

รูปนี้เป็นรูปซากรถของผม หลังจากเกิดเหตุแล้ว
สภาพรถพังยับเยิน ซ่อมไม่ได้ครับ
ถ้ามีคนนั่งข้างหลังมากับผมด้วยในวันนั้น คงไม่รอดครับ

รูปรถของผมตอนเกิดเหตุ เวลา ประมาณ 2 ทุ่ม ช่างเบียร์ เป็นคนถ่ายรูปไว้ด้วยโทรศัพท์มือถือ ครับ  ผมไม่อยากให้เหตุการณ์แบบนี้เกิดขึ้นกับใครเลยครับ บนโลกใบนี้
รูปรถของผมตอนเกิดเหตุ เวลา ประมาณ 2 ทุ่ม ช่างเบียร์ เป็นคนถ่ายรูปไว้ด้วยโทรศัพท์มือถือ ครับ ผมไม่อยากให้เหตุการณ์แบบนี้เกิดขึ้นกับใครเลยครับ บนโลกใบนี้

เชิญชมรูปภาพรถยนต์ของผมที่พังยับเยิน ได้ที่

http://www.visitwallpapers.com/gallery_new/main.php?g2_itemId=71501

 

 


ขอแสดงความนับถือ
นายวิโรจน์ จงขวัญยืน
ลูกศิษย์หลวงพ่อพุธ ฐานิโย
โทร. 081-905-4000, 044-261404
อีเมล์ อีเมลนี้จะถูกป้องกันจากสแปมบอท แต่คุณต้องเปิดการใช้งานจาวาสคริปก่อน

 

วิธีอยู่เหนือดวงชะตา (ถ้าดวงตก)

1. ถือศีล 5 ตลอดชีวิต (หาโอกาสถือศีล 8 หรือศีลอุโบสถบ้าง)

 

2. ถวายสังฆทานให้มากๆ (บ่อยๆ) ที่สุดเท่าที่จะทำได้ ถ้าดวงกำลังตก หรือมีเคราะห์ ภายใน 3 วัน ต้องไม่ต่ำกว่า 7 วัด ถ้าได้ 9 วัดจะยิ่งดี ถ้าได้มากกว่านั้นจะดีเลิศ (หลังทำสังฆทาน อย่าลืมกรวดน้ำอุทิศให้เจ้ากรรมนายเวร และผู้มีพระคุณทุกท่านด้วย)

 

3. ปล่อยนก ปลา เต่า หอยขม หอยโข่ง โค กระบือ หรือสัตว์ที่กำลังจะถูกฆ่า ฯลฯ โดยด่วน
(การกินเจ เป็นการละเว้นจากการเบียดเบียนสัตว์ ถ้ากินเจได้ทุกวันยิ่งดีเลย ชะตาชีวิตจะเปลี่ยนแปลงไปในทางที่ดีขึ้นเรื่อยๆ เห็นผลมาหลายรายแล้ว)

 

4. ทำบุญ ใส่บาตรพระทุกวันอย่างน้อยวันละ 1 รูป ถ้าได้มากเท่าไรยิ่งดี (กรวดน้ำอุทิศให้เจ้ากรรมนายเวรด้วย)

 

5. สงเคราะห์คนชราที่เร่ร่อนขาดคนอุปถัมภ์เลี้ยงดู เด็กกำพร้า เด็กพิการ ผู้ด้อยโอกาส ฯลฯ สม่ำเสมอ

 

6. ให้ทานคนขอทาน คนยากจน คนตกยาก โดยเต็มใจและเมตตาสงสารอย่างแท้จริง และฝึกเป็นผู้ให้จนติดเป็นนิสัย คนขอทานที่ร่างกายไม่พิการ แต่จิตวิญญาณและสมองของเขาพิการและถูกปิดโดยกรรมเก่าหรือกรรมปัจจุบัน ให้เป็นเช่นนั้นได้ คือต้องมาขอทาน เพื่อสอนให้คนรู้จักการให้

 

7. มีความจริงใจ บริสุทธิ์ใจกับทุกๆคน ให้อภัยผู้อื่นเสมอ มองหาแต่ความผิด ความบกพร่องของตนเอง และพยายามแก้ไขจนสำเร็จในที่สุด (ข้อนี้สำคัญที่สุด) คนเลวคนชั่วจะมองหาแต่ความเลวของผู้อื่น

 

8. สวดมนต์ ทำวัตรเช้า-เย็น เป็นประจำสม่ำเสมอ (อานิสงส์ที่เห็นได้ชัดคือ จะมีความอุดมสมบูรณ์ในเครื่องบริโภค)

 

9. ไม่นินทาว่าร้าย อิจฉาริษยาผู้อื่นเมื่อเขาผิดพลาด หรือได้ดีกว่าตน มองแต่ความผิดพลาดบกพร่องของตนเอง และพยายามแก้ไข การกล่าวโทษว่าร้ายผู้อื่นถึงแม้จะจริงก็ตาม เราก็จะได้รับผลตามที่ตำหนิติเตียนหรือกล่าวร้ายเขาหนักยิ่งกว่าหลายเท่า

 

10. ไม่ถือสา โกรธเคืองผู้ใด หรือผูกอาฆาตพยาบาท จองเวรใคร เพราะผู้ที่ทำให้เราโกรธหรือไม่พอใจ เป็นการทำบาป ทำผิด หรือโง่อยู่แล้วที่ทำพฤติกรรมนั้น ถ้าเราโกรธตอบแสดงว่าเราก็เลวเช่นเดียวกับเขาเช่นกัน และยิ่งเลวกว่า 2 เท่า เพราะรู้แล้วยังทำอีก ให้แผ่เมตตาหรือวางเฉย (จงให้อภัยผู้อื่น เหมือนอย่างที่เราต้องการให้ผู้อื่นให้อภัยเรา เมื่อเราทำผิดพลาด)

 

11. ให้พยายามทำใจให้รักเมตตาสงสารคนและสัตว์ทุกๆคน เพราะเขาเกิดมาก็เป็นทุกข์ เช่นเดียวกับเรา คือทุกข์เพราะการเกิด ความแก่ ความเจ็บป่วย ความตาย ความพลัดพราก จากของรัก ความไม่สมหวัง ในทุกๆสิ่งที่ปรารถนา (ได้มาแล้วย่อมเสียไป) ในที่สุดเพราะความไม่เที่ยงของสรรพสิ่ง อยู่กับเราชั่วขณะหนึ่งแล้วแปรเปลี่ยนไป ในที่สุดเช่นนี้ทุกๆสรรพสิ่งในโลกนี้

 

12. ทุกครั้งที่ทำความดี จะรู้สึกมีความสุข อิ่มใจ สดชื่น แจ่มใส ขณะนั้นบุญกุศลเกิดเต็มเปี่ยม จงแบ่งความสุขเหล่านั้นคือผลบุญให้กับเจ้ากรรมนายเวร โดยการไม่ลืมอุทิศผลบุญกุศลให้กับเจ้ากรรมนายเวรทุกๆครั้งด้วย และแถมท้ายด้วยขออโหสิกรรมกับเขาด้วย เสร็จแล้วแผ่เมตตาอุทิศผลบุญกุศลให้พ่อแม่ ผู้มีพระคุณต่อเราทุกๆคนด้วย

 

13. ถ้ามีโอกาสและมีเงินพอ ให้เดินทางไปสักการะพระบรมสารีริกธาตุขององค์สมเด็จพระสัมมาสัมพุทธเจ้า จะเป็นที่ประเทศไทย, อินเดีย, ศรีลังกา หรือ ประเทศจีนก็ได้

 

14. แจกหนังสือธรรมะ หรือ CD ธรรมะ เป็นวิทยาทาน โดยไม่หวังผลตอบแทน


แก้ไขล่าสุด ( วันพุธที่ 10 กันยายน 2014 เวลา 04:46 น. )
 

คอมเมนต์คอมเมนต์  

 
0 #420 Zella 2019-12-10 15:16
I'm now not certain where you're getting your information, but good topic.
I needs to spend a while learning much more or understanding
more. Thanks for excellent information I was in search of
this information for my mission.

My site; bandar Domino qq online terpercaya: http://www.oullim.net/site/index.php?mid=qna_concern&document_srl=1526131
อ้างอิง
 
 
0 #419 Alanna 2019-12-10 15:15
I would like to use the chance of saying thanks to you for your professional advice I have continually enjoyed browsing your site.

We're looking forward to the commencement of my university research and the complete preparation would never have been complete without consulting your site.
If I could be of any help to others, I would
be delighted to help by what I have discovered from here.


Here is my blog RZE Max REviews: https://www.gegen-missbrauch.de/cgi-bin/chat.pl?template=dereferer;language=german;url=http://rzemax.com/
อ้างอิง
 
 
0 #418 Monica 2019-12-10 15:13
The legality of on-line gambling is ever-altering.

My blog post; we.snu.ac.kr: https://We.snu.ac.kr/index.php?mid=ch_notice&search_target=title&search_keyword=%EB%8C%80%EC%B1%85%EC%9C%84%20%EC%82%AC%EA%B1%B4&document_srl=105733
อ้างอิง
 
 
0 #417 Angelica 2019-12-10 15:09
Hi every one, here every one is sharing these kinds of experience,
thus it's good to read this blog, and I used to go to
see this weblog every day.

Feel free to visit my blog Judi online: http://Mvpjogja.com/perhitungan-unit-cost-di-rs/
อ้างอิง
 
 
0 #416 Thaddeus 2019-12-10 15:09
Hello. magnificent job. I did not expect this.
This is a impressive story. Thanks!

Here is my web page :: Fit Body Keto Review: http://eulerian.motoblouz.com/dynclick/motoblouz/?eaf-publisher=motoservices&eaf-name=motoservices&eaf-creative=liens_mobile+porn+videose&eaf-creativetype=1x1&eurl=http://fitbodyketodiet.net/
อ้างอิง
 
 
0 #415 Jovita 2019-12-10 14:53
Greetings! This is my 1st comment here so I just wanted to give a
quick shout out and say I genuinely enjoy reading through your articles.
Can you suggest any other blogs/websites/forums that deal with the same subjects?
Thanks a ton!

Look at my site: domino99: http://www.filepedia.info/index.php?title=U%C5%BCytkownik:WilheminaFawsitt
อ้างอิง
 
 
0 #414 Celinda 2019-12-10 14:49
I've read some excellent stuff here. Definitely price bookmarking for revisiting.
I woknder how a lot attempt youu placce to create this sort of wonderful informative website.


My web blog: 예스카지노: http://mail.advancedrace.com/420415/free-slots-secrets-for-finding-the-best-ones-on-the-internet
อ้างอิง
 
 
0 #413 Deloris 2019-12-10 14:25
Amazing things here. I am very glad to see your article.

Thank you so much and I am looking ahead to touch you.
Will you please drop me a mail?

my web page :: Cash for
Junk Cars: https://greshamjunkcarbuyer.wordpress.com
อ้างอิง
 
 
0 #412 Dollie 2019-12-10 14:09
Greetings from California! I'm bored to tears at work so I decided to
check out your site on my iphone during lunch break. I really like the
knowledge you present here and can't wait to take
a look when I get home. I'm shocked at how quick your blog loaded on my phone ..
I'm not even using WIFI, just 3G .. Anyhow, great site!


my blog post; click vao day: https://www.gta5-mods.com/users/brianburk12
อ้างอิง
 
 
0 #411 Ferne 2019-12-10 14:04
My wiufe annd i got really delighted thst Johnn could complete his researching out
of the precious recommendations he obtained frokm your own weblog.
It is now and agaion perplexing to just find yourself giving
freely tips and tricks which usually some people
have been making money from. We realize we have got tthe website owner to thank for that.
All oof the illustrations you've made, the straightforward website navigation, the friendships
you ccan aid to promote - it's alll overwhelming,
and it's really aiding our son and the family reason whhy this situation is pleasurable,
and that's really mandatory. Thasnk yoou for all!

Feel free to surf too my blog post ... Dura Burn Keto Diet Pills: https://www.adsmike.com/groups/life-within-the-atkins-diet/
อ้างอิง
 
 
0 #410 Tabitha 2019-12-10 14:02
Eνerything appeared tremendous, no mοrе codes and no more lights оn thе sprint.
Sometіmes yߋu gеt earlү warning the ebgine is goiing to overheat Ƅefore tһe
dash mild comеs ᧐n. Engine Stalling ᧐r Misfiring - Stalling ɑnd misfiring c᧐uld happen ᴡithout
any pattern tⲟ frequency or severity. Bᥙt more and m᧐rе, tһe
actual coomputer power iin ʏour automotive ccan bee sed foor tһе AI-assisted, vision and spatial sensing meyhods tһat enable you too drive, or heⅼp
tһe automotive tto drove you. Тheгe are a numƅer of varieties of cooling sysfems оut there for
buying ɑnd selling cоmputer systems. Thегe ɑгe plenty oof okes ԝhich һave women and cars as the topic.
While theгe are totally different locations ԝherе you possibly ϲan looк
fօr computer (Colette: http://Redrice-Co.com/) repairs,
web іs ⲣrobably tһe greatest choices. At Ꮯomputer Renaissance, we wilⅼ assist
yߋu in establishing a smaⅼl dwelling community օr develop and
implement а сomplete workplace ѕystem, alⅼ designed with yⲟu in mind.
อ้างอิง
 
 
0 #409 Carole 2019-12-10 13:39
I've been surfing online more than 3 hours today, yet I never found any interesting article like yours.
It's pretty worth enough for me. In my opinion,
if all site owners and bloggers made good content as you did, the web will be much more useful than ever before.|
I could not refrain from commenting. Perfectly written!|
I'll right away take hold of your rss as I can not to find your e-mail subscription hyperlink
or e-newsletter service. Do you have any? Please permit me know in order that I could subscribe.
Thanks.|
It's the best time to make some plans for the future and it is
time to be happy. I've read this post and if I could I wish to suggest
you some interesting things or suggestions.
Maybe you could write next articles referring to this article.
I wish to read more things about it!|
It is appropriate time to make a few plans for the long run and it is time to be happy.
I've learn this post and if I may just I want to suggest you some interesting issues or tips.
Perhaps you can write subsequent articles relating to this article.
I wish to read even more things about it!|
I've been browsing online greater than 3 hours these days, but I never found any attention-grabbing article like yours.
It's pretty price sufficient for me. In my opinion, if all
website owners and bloggers made excellent content material as you probably did, the web
shall be a lot more useful than ever before.|
Ahaa, its nice discussion on the topic of this paragraph at this place at this webpage, I have read all that,
so at this time me also commenting at this place.|
I am sure this article has touched all the internet visitors, its
really really nice article on building up new
webpage.|
Wow, this piece of writing is good, my younger sister
is analyzing such things, so I am going to let know her.|
bookmarked!!, I love your web site!|
Way cool! Some very valid points! I appreciate you penning this
article and also the rest of the site is very good.|
Hi, I do believe this is an excellent site. I stumbledupon it ;) I will come back
yet again since I saved as a favorite it. Money and freedom is the best way to change, may you
be rich and continue to help others.|
Woah! I'm really loving the template/theme of this blog.
It's simple, yet effective. A lot of times it's very
hard to get that "perfect balance" between user friendliness and visual appeal.
I must say that you've done a amazing job with this.
In addition, the blog loads super fast for me on Opera.
Superb Blog!|
These are really great ideas in on the topic of blogging.
You have touched some pleasant points here. Any way keep up wrinting.|
Everyone loves what you guys are usually up too. Such clever work
and reporting! Keep up the excellent works guys I've included you
guys to our blogroll.|
Hey there! Someone in my Facebook group shared this site with
us so I came to check it out. I'm definitely enjoying the information.
I'm book-marking and will be tweeting this to my
followers! Great blog and outstanding design.|
I love what you guys are up too. Such clever work and reporting!
Keep up the fantastic works guys I've added you guys to our blogroll.|
Hi there would you mind sharing which blog platform you're working with?
I'm going to start my own blog in the near future but I'm having a hard time making a decision between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and
Drupal. The reason I ask is because your layout seems
different then most blogs and I'm looking for something completely unique.
P.S My apologies for being off-topic but I had to ask!|
Hey would you mind letting me know which hosting company you're using?
I've loaded your blog in 3 different internet browsers and I must say this blog loads
a lot quicker then most. Can you suggest a good hosting provider at
a honest price? Kudos, I appreciate it!|
I like it when people come together and share ideas. Great site,
keep it up!|
Thank you for the good writeup. It in fact was a amusement
account it. Look advanced to far added agreeable from you!
By the way, how could we communicate?|
Hello just wanted to give you a quick heads up. The words in your article
seem to be running off the screen in Opera. I'm not sure if this
is a formatting issue or something to do with internet browser compatibility but I thought I'd post to
let you know. The style and design look great though!
Hope you get the issue fixed soon. Kudos|
This is a topic that is close to my heart... Many thanks!
Exactly where are your contact details though?|
It's very simple to find out any topic on web as compared to
books, as I found this piece of writing at this web site.|
Does your website have a contact page? I'm having problems locating it but, I'd like to shoot you an e-mail.
I've got some ideas for your blog you might be interested in hearing.

Either way, great blog and I look forward
to seeing it develop over time.|
Hey there! I've been following your weblog for a while now and finally got the
bravery to go ahead and give you a shout out from Lubbock Tx!

Just wanted to say keep up the fantastic job!|
Greetings from Florida! I'm bored to tears at work so I decided to browse your
site on my iphone during lunch break. I love the knowledge you present here and can't wait to take a look when I get home.
I'm amazed at how quick your blog loaded on my phone .. I'm not even using WIFI, just 3G ..

Anyways, great site!|
Its like you learn my thoughts! You appear to understand so much about this, such as you wrote the book in it or something.
I believe that you just could do with some % to pressure the message home a
bit, but instead of that, this is wonderful blog.
A fantastic read. I'll certainly be back.|
I visited multiple blogs except the audio quality for audio songs existing at this web page is really wonderful.|
Hello, i read your blog occasionally and i own a similar one and
i was just curious if you get a lot of spam feedback?
If so how do you reduce it, any plugin or anything you can suggest?

I get so much lately it's driving me crazy so any help is very much appreciated.|
Greetings! Very helpful advice within this article! It is the little changes that will make
the greatest changes. Thanks for sharing!|
I seriously love your blog.. Pleasant colors & theme. Did you create this site yourself?
Please reply back as I'm wanting to create my own blog and would love to find out where you got this from or what the theme is named.
Appreciate it!|
Hi there! This article could not be written any
better! Going through this article reminds me of my previous roommate!

He constantly kept preaching about this. I'll forward this information to him.
Pretty sure he will have a good read. I appreciate you for sharing!|
Incredible! This blog looks exactly like my old one!
It's on a totally different subject but it has pretty much
the same page layout and design. Excellent
choice of colors!|
There is definately a lot to know about this issue.
I like all of the points you've made.|
You've made some really good points there. I checked on the web for additional information about the issue
and found most people will go along with your views on this site.|
Hello, I log on to your blogs on a regular basis.
Your humoristic style is awesome, keep doing what you're doing!|
I just couldn't go away your site before suggesting that
I actually loved the standard information a person supply for your visitors?
Is gonna be back regularly to check out new posts|
I want to to thank you for this very good read!! I absolutely enjoyed
every bit of it. I have got you bookmarked to look
at new things you post…|
What's up, just wanted to mention, I liked this post.
It was practical. Keep on posting!|
Hello, I enjoy reading all of your article. I wanted to write a little comment to
support you.|
I every time spent my half an hour to read this web site's articles every day along with a mug of coffee.|
I for all time emailed this weblog post page to all my associates, for the
reason that if like to read it next my contacts
will too.|
My programmer is trying to persuade me to move to .net from PHP.
I have always disliked the idea because of the expenses. But he's tryiong none the less.
I've been using WordPress on numerous websites for about a year and am nervous about switching to
another platform. I have heard fantastic
things about blogengine.net. Is there a way I can transfer all my
wordpress content into it? Any kind of help would be really appreciated!|
Good day! I could have sworn I've visited this blog before but after going through many of the posts I realized it's new to me.
Nonetheless, I'm definitely happy I came across it
and I'll be book-marking it and checking back frequently!|
Wonderful article! This is the type of info that are supposed to be shared across the internet.
Shame on Google for not positioning this publish higher!
Come on over and seek advice from my site .

Thanks =)|
Heya i am for the first time here. I found this board
and I find It really useful & it helped me out much. I hope to
give something back and help others like you aided me.|
Hi there, I think your site may be having web browser
compatibility problems. Whenever I take a look at your website in Safari, it looks fine however when opening in I.E., it's got some overlapping issues.
I just wanted to give you a quick heads up! Apart from that, wonderful
site!|
A person necessarily assist to make critically posts I'd
state. This is the first time I frequented your web page and up to now?

I surprised with the analysis you made to make this particular submit amazing.
Magnificent process!|
Heya i am for the primary time here. I came across this board and I
in finding It really helpful & it helped me out much. I'm hoping to
give one thing back and aid others like you aided me.|
Hello! I simply would like to offer you a big thumbs up for your great
information you have got right here on this post. I am returning to your web site for more soon.|
I every time used to read paragraph in news papers but now as I am a user of internet so from now
I am using net for content, thanks to web.|
Your method of explaining everything in this article is really good, all be able to effortlessly be aware of
it, Thanks a lot.|
Hello there, I found your website via Google at the same time
as searching for a related subject, your web site got here
up, it appears to be like good. I've bookmarked it in my google
bookmarks.
Hi there, just was alert to your blog via Google, and
located that it is truly informative. I'm going to be careful
for brussels. I'll appreciate in case you continue this in future.

Numerous folks will likely be benefited out of your writing.
Cheers!|
I am curious to find out what blog platform you are
working with? I'm having some small security issues with my latest website and I
would like to find something more safeguarded.
Do you have any solutions?|
I am extremely impressed with your writing skills as well as with
the layout on your blog. Is this a paid theme or did you customize
it yourself? Anyway keep up the nice quality writing, it is rare to
see a great blog like this one today.|
I am extremely inspired together with your writing skills as
well as with the format to your blog. Is that this a paid theme or did
you modify it your self? Anyway keep up the nice quality writing, it is rare to see a great blog like this one these days..|
Hello, Neat post. There's an issue with your site in internet
explorer, would test this? IE still is the market chief and a huge part of other people
will omit your excellent writing due to this problem.|
I'm not sure where you're getting your information, but good topic.
I needs to spend some time learning more or understanding more.

Thanks for excellent information I was looking
for this info for my mission.|
Hello, i think that i saw you visited my weblog so i came to “return the favor”.I'm attempting to find things to improve
my site!I suppose its ok to use some of \

My blog Robin Hood The Complete Series Boxset
dvd box set: https://www.hotdvdmovie.com/
อ้างอิง
 
 
0 #408 Mackenzie 2019-12-10 13:36
Some genuinely nice and utilitarian info on this website,
as well I believe the style and design holds fantastic features.


Have a look at my page; http://intelliflareiq.net/: http://www.freeglobalclassifiedads.com/user/profile/32120
อ้างอิง
 
 
0 #407 Twyla 2019-12-10 13:17
Hello. magnificent job. I did not expect this. This is
a impressive story. Thanks!

Also visit my web page - Balance Bliss CBD: http://xn--1-8sbflmg7c7g.xn--p1ai/bitrix/redirect.php?event1=&event2=&event3=&goto=http://nycbcares.com/leaving.php%3FU=http://balanceblisscbd.com/
อ้างอิง
 
 
0 #406 Leo 2019-12-10 13:06
Contact ReBath at the moment so that we can help you decide what kind of tub to bathe conversion will work finest to your toilet!


Visit my blog - bathroom conversion building regulations: http://seofind.top/doku.php?id=a_quite_fascinating_website_with_fantastic_articles_d8g0c5r9
อ้างอิง
 
 
0 #405 Candace 2019-12-10 13:02
What's up friends, how is all, and what you would like
to say about this article, in my view its genuinely amazing designed for me.


Also visit my web-site: may giat aqua: https://maybomnuocchinhhang.vn/chi-tiet/bang-bao-gia-may-bom-pentax-y-moi-nhat-tai-thuan-hiep-thanh-260.html
อ้างอิง
 
 
0 #404 Jerrold 2019-12-10 12:53
Hello, i think that i noticed you visited my blog thus i came to ?go back the want?.I'm
trying to to find issues to enhance my web site!I suppose its adequate to make use of some of your ideas!!


Feel free to surf to my blog post :: Keto Fast X2 Reviews: http://alturl.com/eb8dw
อ้างอิง
 
 
0 #403 Gerardo 2019-12-10 12:35
What a information of un-ambiguity and preserveness of valuable
know-how about unexpected feelings.

Here is my website - 예스카지노: http://Starflexbellows.in/index.php/component/k2/itemlist/user/82614
อ้างอิง
 
 
0 #402 Timothy 2019-12-10 12:25
My developer is trying to convince me to
move to .net from PHP. I have always disliked the idea because of
the expenses. But he's tryiong none the less.
I've been using Movable-type on various websites for about a year and am concerned about switching to another
platform. I have heard fantastic things about blogengine.net.

Is there a way I can import all my wordpress posts into it?

Any help would be really appreciated!

Also visit my web site :: Denver Painters: https://Counselored.Ehe.Osu.edu/home/attachment/19/
อ้างอิง
 
 
0 #401 Halley 2019-12-10 12:23
Its like you read my mind! You seem to know a lot about this, like you wrote the book in it or something.

I think that you could do with some pics to drivee the message home a bit, but instead of that,
this is magnificent blog. A great read. I
will definitely be back.

My web site :: 더킹카지노: http://imolocal.com/user/profile/871321
อ้างอิง
 
 
0 #400 Cristina 2019-12-10 12:19
Thank you for your blog post. Jones and I are actually saving foor
a new e book on this matter and your articke has made people like us
to save the money. Yoour ideas really resolved
all our inquiries. In fact, over what we had thought of just before we discovered your great blog.
We no longer nurtue doubts along with a troubled mind because you have completely attended too
the needs in this post. Thanks

Here is my web-site; Ultimate CBD: https://www.hotrodders.com/tw/index.php/5_Questions_To_Consider_Before_Beginning_Your_Home
อ้างอิง
 
 
0 #399 Anita 2019-12-10 12:15
It's remarkable in suplort of me to have a website, whuich is helpful in support of my knowledge.

thanks admin

Here is my web page St.
Joseph MO Garage Doors: http://Getgaragedoorrepair.com/mo/st.-joseph/northwest-door-inc.html
อ้างอิง
 
 
0 #398 Nicole 2019-12-10 11:30
I do consider all of the ideas you have offered to your post.
They are very convincing and can certainly work.
Still, the posts are too short for starters. Could you please prolong
them a bit from next time? Thank you for the post.

My page; Vit-X Male Enhancement Reviews: http://freehearingtestshonolulu.com/index.php?action=profile;u=170140
อ้างอิง
 
 
0 #397 Sang 2019-12-10 11:29
Having read this I believed it was very enlightening. I appreciate you finding
the time and effort to put this information together.
I once again find myself personally spending a significant amount of time both reading and leaving comments.
But so what, it was still worth it!

Take a look at my blog post ... horse porn: https://www.orlandosentinel.com/news/breaking-news/os-leonard-potillo-fraud-millions-plea-20151007-story.html
อ้างอิง
 
 
0 #396 Fausto 2019-12-10 11:16
I am really enjoying the theme/design of your site. Do you ever run into
any browser compatibility problems? A number of my blog visitors
have complained about my blog not operating correctly in Explorer but looks great in Firefox.
Do you have any tips to help fix this issue?


Also visit my homepage; Bye
Bark: http://naslednik.ru/bitrix/rk.php?goto=http://mcgrifon.ru/bitrix/rk.php%3Fgoto=http://byebark.net/
อ้างอิง
 
 
0 #395 Augustina 2019-12-10 11:08
Do you have a spam issue on this website; I also am a
blogger, and I was wondering your situation; we have developed some nice procedures and we are looking to trade methods with others,
be sure to shoot me an email if interested.

Feel free to visit my blog - agen judi online terpercaya: http://shoujiticai.cn/comment/html/?43465.html
อ้างอิง
 
 
0 #394 Jeffery 2019-12-10 10:59
This article will help the internet viewers for setting up new blog
or even a weblog from start to end.

Also visit my web page; Keto Original Diet: https://wordpresslms.thimpress.com/members/ahmadbottrill4/activity/9891/
อ้างอิง
 
 
0 #393 Luther 2019-12-10 10:53
Hi there! Do you know if they make any plugins to safeguard
against hackers? I'm kinda paranoid about losing everything I've worked hard
on. Any recommendations ?

My website - Buy
Releaf Drops: http://torkportal.ru/bitrix/redirect.php?event1=&event2=&event3=&goto=http://releafdrops.net/
อ้างอิง
 

เพิ่มคอมเมนต์ใหม่

 


Joomla 1.5 Templates by Joomlashack